![]() |
| | |||||||
Smf Kuramayan Kalmasın || Smf Kurulum Resimli AnlatımSMF forumu içindeki; Smf Kuramayan Kalmasın || Smf Kurulum Resimli Anlatım konu özeti oku: |
|
![]() |
| | ||||
| ||||
ORÇUN ŞİMŞEK GRURLA SUNAR Merhabalar şimdi size baştan sona smf kurulumunu anlatacağım. mümkün olduğu kadar detaylara inmeye çalışacağım. Anlatımda biraz Cpanel kullanımı Biraz Filezilla kullanımıda yer almakta ![]() ilk olarak aşağıda vereceğim link ile smf'nin son sürümünü indirelim (26.02.2011 tarihi itibariyle son sürüm smf 2.0 RC5'dir) DOWNLOAD : şimdide aşağıdaki link ile indirdiğimiz smf sürümü için gerekli olan Türkçe dil paketini indiriyoruz. DOWNLOAD : Şimdi indirdiğimiz dosyaları .zip arşivinden çıkarıyoruz ve smf_2-0-rc5_turkish içerisinde yer alan dosyaları smf_2-0-rc5_install içinden çıkan dosyaların üzerine atıyoruz. üzerine yazılsın mı veya değiştirilsin mi vb. sorulara evet diyoruz. NOT : Ben Türkçeleştirmek için gerekli olan dosyaları kurulumdan önce atıyorum install dosyalarının içine. Şimdi kurulum için gerekli olan dosyalarımız hazır. Sıra geldi veritabanı oluşturmaya. Burdan sonraki adımları resimli olarak anlatacağım. Adım 1 ![]() Adım 2 ![]() Adım 3 ![]() Adım 4 ![]() Adım 5 ![]() Adım 6 ![]() Adım 7 ![]() Adım 8 ![]() Adım 9 ![]() Adım 10 ![]() Adım 11 ![]() Adım 12 ![]() Adım 13 ![]() Adım 14 ![]() Adım 15 ![]() Adım 16 ![]() Adım 17 ![]() Adım 18 ![]() BİTTİ... ![]() Anlatımda Hata var ise bildirirseniz sevinirim. ORÇUN ŞİMŞEK Grurla Sundu... Konu ORçun Şimşek tarafından (27-02-2011 Saat 00:32 ) düzenlendi. |
| WS'yi seviyoruz |
| |
| | ||||
| ||||
Güzel anlatım olmus tebrik ederim. +Rep |
| | ||||
| ||||
iyi anlatım olmus tam acıklayıcı olmus artık herkes smf kurabilecek |
| | ||||
| ||||
Yorumlar için teşekkürler. elimden geldiği kadar detaylara indim. Mod arkadaşlarda konuyu sizin gibi faydalı görüp sabitler umarım |
| | ||||
| ||||
Çok açıklayıcı olmuş emeğine sağlık ![]() |
| | ||||
| ||||
Teşekkürler Rüya elimden geldiği kadar. |
| | ||||
| ||||
Kahretsin herkes biliyor artık..! ![]() şaka bir yana çok yararlı olmuş hocam.. ![]() |
| | ||||
| ||||
çok yararlı+rep |
| | ||||
| ||||
Teşekkürler arkadaşlar... Konu sabitlenmiş şimdi haberim oldu Sevindim. |
| | ||||
| ||||
teşekkürler, hazır kuulum aracı olanlar tak tuk yapıyolar artık türkçeleştirme dersinide koyarsın bi aralar ![]() |
| | ||||
| ||||
Alıntı:
İnsanlara balık vermek yerine balık tutmayı öğretmeliyiz. |
| | ||||
| ||||
Resimler görünmüyor sanırım. |
| | ||||
| ||||
resimler görünüyor sorun yok.. |
| | ||||
| ||||
Güzel anlatım olmuş ellerine sağlık ![]() |
| | ||||
| ||||
teşekkürler arkadaşlar. resimlerde sorun yok. |
![]() |
| Smf Kuramayan Kalmasın || Smf Kurulum Resimli Anlatım ile ilgili etiketler |
| anlatim filezilla filezillada kurmak kurulum kurulumu resimli sitemap smf yukleme |
| |
Smf Kuramayan Kalmasın || Smf Kurulum Resimli Anlatım |
Windows 7 Kurulum Resimli Anlatım. |
VBadvanced Kurulum Resimli Anlatım. |
Unreal Ircd Kurulum (Resimli Anlatım). |
phpKF Kurulum .. [ Resimli Anlatım]. |
Portal Kurulum Resimli Anlatım. |