![]() |
|
| |||||||
Smf Kullanıyorum bir arkadaşım video sorumda bana yardımcı olabilirmi?SMF forum başlığına Smf Kullanıyorum bir arkadaşım video sorumda bana yardımcı olabilirmi? konusunun bir özeti Arkadaşlar forumda eskiden direk video larımı youtubeden link alıp kendi forumum üzerinde izliyordum ama youtube kapatılınca videolarda bir boşluk oluştu şimdi bu konuda hangi dosyalarda ne değiştirmeliyim bana yardımcı olucak ... |
![]() |
| |
|
| |||
| |||
|
Arkadaşlar forumda eskiden direk video larımı youtubeden link alıp kendi forumum üzerinde izliyordum ama youtube kapatılınca videolarda bir boşluk oluştu şimdi bu konuda hangi dosyalarda ne değiştirmeliyim bana yardımcı olucak birilerine ihtiyacım var? Emek verene şimdiden teşekkür ediyorum!!
|
| WS | ||||||||
| ||||||||
|
| |||
| |||
|
Ulaşım Adresini Değiştir, Yotube Video Varya Onu Yabancı Bir Site İzleme Sitesinden Yönlendir. |
|
| |||
| |||
|
denizim teşekkür ederim ama nasıl yönlendiricem onu bilmiyorum işte yada hangi siteye vana outubeyi sağlıcak site varmı o da var daha açık anlatabilirmisin?
|
|
| |||
| |||
| Konu Kilitlenebilir.İlgili konudan devam ediniz |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| |
| |